Geschiedenis

AMCO: AMbachtelijke COmpressoren

AMCO is van oudsher een familiebedrijf en werd opgericht in 1955. Sindsdien is er een schat aan kennis en ervaring verworven op het gebied van persluchtcompressoren en aanverwante producten. Daar werd in de loop der jaren een uitgebreid dienstenpakket aan toegevoegd, dat naadloos aansluit op de producten; dit samenspel leidde tot maatwerkoplossingen van hoog niveau, waarmee AMCO zich duidelijk weet te onderscheiden.

In 1996 nam Teun de Haan het bedrijf over en legde de focus op veranderende marktontwikkelingen en de toenemende vraag naar maatwerk. Door hier adequaat op in te spelen, maakte het bedrijf een sterke groei door, die nauw samenhangt met een servicegerichte instelling. De vraag van de klant is bepalend, kwaliteit en maatwerk zijn de kernwaarden binnen de organisatie. Met de toetreding van zoon Alexander de Haan en schoonzoon Ronald Stam is AMCO weer op en top een familiebedrijf.

De naam van dit bedrijf is heel bewust gekozen, toen het werd opgericht: AMCO - AMbachtelijke COmpressoren. En nog steeds doen de activiteiten de bedrijfsnaam eer aan, want bij AMCO wordt tot op de dag van vandaag op ambachtelijke wijze gewerkt.

Amco Compressoren

Dokwerkerstraat 2
2984 BJ Ridderkerk
Tel: +31 78 - 682 01 23
info@amco-compressoren.nl